PLASTIKË RICIKLIMI
GSM: +359 876 740 333
GSM: +359 879 22 88 88
email: sales@hardgreymetals.com
"HardGrey Metals" Ltd G. Sofia kryer blerjen e mbeturinave plastike është përpunuar për të regranulat për ripërdorim.

Riciklimi këto lloje të mbeturinave plastike:

.
  • HDPE - shishe, kontejnerët e pastrues, tuba, tanke e karburantit, bateri;
  • LDPE - film shtrirje, thasë, najloni;
  • PP - kuti, pots, pellgje, kova, karrige dhe tavolina.
Ne pastaj i shpëtojmë sasi të ndryshme të granula të vogla dhe fabrika të mëdha të gatshëm
polypropylene dhe polietileni

Procesi i prodhimit përfshin hapat e mëposhtëm:

.
  1. Kryen vizite e pacienteve për materiale dhe ngjyra dhe heqjen mekanike të papastërtive të panevojshme (etiketat, ngjitëse, etj).
  2. Shredding (rëndë trashë) e materialit të plastikës me anë të një fabrikë.
  3. Shredding (rëndë trashë) e materialeve plastike me lëndë të parë duhet të pastrimit dhe në vazhdimësi nëpër faza të ndryshme para se të regranuliraneto (larje, fraksionimi, sintering) ..
  4. Kokrrizimin e materialit - kryhet nga nxjerrje linjës. Material shkrira ngrohet deri në një temperaturë të caktuar. Materiali i shkrirë është e prerë në granula të vogla.

Kështu, granula riciklohen plastike është e gatshme për ripërdorim.

Ngjyrat
Llojet Plastikë
Kodi plastike identifikimit lloj plastike Përshkrim Aplikime Në fillim të përpunimit të plastikës Disa aplikacione të plastike të riciklueshme
Polietileni tereftalat polyethylene terephthalate PET Plastike transparente dhe shumë të ngurtë, mund të përdoret si fije Shishe për pije të buta, ujë mineral, fibrave tekstile etj Shishe Soft pije, film paketimit, qilima, etj
Polietileni densitet të lartë densitet të lartë polietileni HDPE Shumë plastike e zakonshme, kryesisht të bardhë apo me ngjyrë Çanta, thasë, shishe, paketimit të ushqimit, rastet, arka dhe të tjerët. Kazanët, kuti, tuba, paleta dhe të tjerët.
Klorid jo-plasticised polyvinyl chloride polyvinyl unplasticised UPVC Plastike jashtëzakonisht e vështirë Shishe të ujit mineral, lëngje, pako flluskë dhe më shumë. Tuba, pajisje, shishe dhe më shumë.
Klorid polyvinyl plastifikuar polyvinyl chloride PPVC plasticised Plastike elastike dhe transparente Hoses, thembra e këpucëve, paketimin dhe më shumë. Kat industriale Coatings, tuba dhe të tjerët.
Densitet të ulët polietileni densitet të ulët polietileni LDPE Plastike butë dhe i përpunueshëm Çanta, qese, letër varaku, paketimit të ushqimit dhe të tjerët. Çanta dhe mbeturina të paketimit, petë për industrinë e ndërtimit dhe të tjerët.
Polypropylene polypropylene PP Ngurtë, por plastik shumë fleksibël Paketimi për ushqime dhe pije, raste, arka, tuba dhe të tjerët. Mbeturinash, raste, kuti e magazinimit dhe kapak, etj

Plastik

polystyrene PS

Vështirë dhe i brishtë plastike Kos dhe ushqime të tjera Veshje varëse rrobash, pajisje zyre, kuti për CD / DVD, etj
Zgjeruar plastik zgjeruar plastik EPS Plastike foamed dhe i lehtë, kursimit të energjisë dhe izolimin termik Gota për pije të nxehtë, tabaka, kuti për ushqim
Të gjitha plastika tjera
Për detaje, kontaktoni në telefon mësipërme ose dërgoni një letër në email:World e-mail: sales@hardgreymetals.com
Технолог: technology@hardgreymetals.com
Управител: ayolkichev@hardgreymetals.com
Site: support@hardgreymetals.com
HardGreyMetals © 2018